lunes, 19 de marzo de 2012

deltaedrica

deltaedrica és l’espurna amb què es va encendre tot, allò que creix del no-res i es dispara sense fre cap a l’infinit, és el principi i és l’evolució, la taula del bar on el projecte neix i comença a avançar, la incertesa i la foscor, l'existència en el desert. Però és, també, la il·lusió, la conducció a quatre mans per incògnits indrets, la tempesta i la clandestinitat, els sopars de feina, la cita virtual de les nits sabent que sempre hi ha algú a l’altre costat, les friccions, els acords i els desacords, el sacrifici, l’entrega, l’esforç. És la pressa i és el control. I és la resposta, la confiança, la participació, la secreta associació de companys estranys, les passes de ballarins desconeguts en un ball col·lectiu, a les fosques, amb la música sense volum, abans d’arrencar-se del tot l’antifaç. És la diversitat i la fusió, la sorpresa, l’expectació, allò que és inèdit i original. La màgia de la virginitat i la voracitat del desig. I també és la fugacitat, la caducitat, la certesa del final. deltaedrica és la creació en estat pur, sense contaminar, sense tòxics ni vanitats, la supuració, l’escriptura sagnant, amb les vergonyes i les sensacions, les meravelles i les imperfeccions.
Gaudiu, companys i companyes d’aquest minúscul tresor que teniu a les mans, perquè ara és però potser no tornarà a ser. deltaedrica és això.
"Pienso que es bueno que en un relato haya un leve aire de amenaza... Debe haber tensión, una sensación de que algo es inminente"

Raymond Carver

Datos personales